Programma

Hier vindt u informatie over het festival Songs about Fish and Ships op zaterdag 30 juli 2022 in Gouda. De toegang is gratis.

 • Ochtend
  Omdat de oudere inwoners van Gouda niet zo eenvoudig naar ons festival kunnen komen, gaan wij naar hen toe. Bij diverse verzorgings- en verpleeghuizen wordt een optreden verzorgd van 30-45 minuten. Meer informatie volgt.
 • 12:00 uur
  Vanaf 12 uur verzamelen de deelnemende groepen en koren zich bij So What (Vest, Gouda), de thuisbasis van het festival én een van de podia van het festival. Bekijk de deelnemers
 • 13:00-17:00 uur
  Van 13.00 tot 17.00 uur treden de deelnemende koren en groepen elk 3 keer op. Op de  vier podia zijn in totaal 24 optredens te bekijken én beluisteren. Het optreedschema volgt binnenkort. Bekijk voor een sfeerimpressie de foto’s van 2019.
 • Vanaf 17:00 uur
  Aan het einde van de middag komen de deelnemers bijeen voor een gezellige nazit met muziek.

Locatie
So What (Vest, Gouda) is de thuisbasis van het festival én een van de podia van het festival. De andere podia zijn het Werfhuis (ook aan de Vest), Het Amsterdams Verlaat (Hoge Gouwe/Turfmarkt) en het IJsselhuis (Museumhaven / Buurtje), allemaal in het historische hart van Gouda.